Strona główna
O nas
Menu
Oferta
Galeria
Kontakt
Oferta
Przekąski zimne
Sałatki
Zupy
Dania obiadowe
Gotowe zestawy obiadowe
Dodatki skrobiowe i warzywne
Pozostałe dania i dodatki
Torty
Ciasta i desery
Koryta
Inne
Przekąski zimne
tortilla roladki - półmisek 8 porcji
70.00
tartinki (małe kanapeczki faszerowane różnymi składnikami) - półmisek 8 porcji
75.00
cadzyki na bagietce z dodatkami - półmisek 8 porcji
75.00
mini szaszłyki (filet z kurczaka z warzywami) sos słodkie chilli - półmisek 8 porcji
75.00
mini pizza na cieście francuskim - półmisek 8 porcji
50.00
mozaika mięsna na sosie cheddar - półmisek 8 porcji
75.00
pasztet tradycyjny z wiśniami w winie, jarmuż, chrust - półmisek 8 porcji
75.00
karczek pieczony z konfiturą z czarnej pożeczki - półmisek 8 porcji
75.00
galantynki glazurowane z piklami - półmisek 8 porcji
75.00
rolada z golonki z sosem musztardowo-miodowym, pikle - półmisek 8 porcji
75.00
pasta rybna na pumperniklu w zamszu jadalnym - półmisek 8 porcji
80.00
galareta wieprzowa tradycyjna - półmisek 6 porcji
50.00
śledź z cebulką tradycyjny - półmisek 8 porcji
75.00
śledź po kaszubsku - półmisek 8 porcji
75.00
śledź z suszonym pomidorem, kaparami i wakame - półmisek 8 porcji
80.00
śledź na sałatce z pora i mandarynek - półmisek 8 porcji
75.00
śledź z glonami z ogórka, sezamem,oliwą i majonezem wędzonym - półmisek 8 porcji
80.00
roladki z surimi z mulami i wakame - półmisek 8 porcji
75.00
krewetka w panko w konfiturze mango-marakuja półmisek 8porcji
90.00
carpachio ze świeżego łososia z kaparami, rucola, parmezanem - półmisek 8 porcji
100.00
wątróbki drobiowe na słodko na mixsie sałat z grzybkami schimeji - półmisek 8 porcji
75.00
roladki z cukini, ser feta, suszony pomidor,szynka suszona,oliwka, łosoś - półmisek 8 porcji
75.00
roladki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i kurczakiem - półmisek 8 porcji
75.00
roladki z ciasta francuskiego ze świeżym łososiem i krewetkami ebi - półmisek 8 porcji
100.00
roladki z ciasta francuskiego greckie - półmisek 8 porcji
75.00
orientalne kurczaki w słodkim chilli z dodatkami - półmisek 8 porcji
75.00
mini tatar z łososia - półmisek 6 porcji
150.00
SUSHI owocowe!!! - półmisek 12 porcji
75.00
napoje z grupy coca cola 1l/os
12.00
galantynki glazurowane z sosem sojowym i sezamem półmisek 8 porcji
75.00
tatar z pomidora na pumperniklu z tapioką - półmisek 8 porcji
75.00
babeczki z chutney z pomidorów z chrustem - półmisek 4 porcje
40.00
mini hamburgery(z mięsem lub wegetariańskie) - półmisek 8 porcji
75.00
nugetsy z sosem czosnkowy - półmisek 8 porcji
50.00
mus z surimi z zamszem, grzanki, mini pikle, krewetka, wakame - półmisek 8 porcji
80.00
schab po warszawsku faszerowany pastą jajeczno-chrzanową - półmisek 8 porcji
75.00
polędwiczka sous vide z sosem wiśniowym,oliwa szpinakowa, chrust - półmisek 8 porcji
75.00
roladki z szynki glazurowane z dodatkami - półmisek 8 porcji
75.00
pasta z boczku wędzonego a'la tatar z mini piklami - półmisek 6 porcji
50.00
gołąbki w liściach winogron z kaszanką, śliwką wędzoną, pestkami dyni, konfitura z czerwonej cebuli - półmisek 8 porcji
80.00
tatar śledziowy na grzance - półmisek 8 porcji
75.00
śledź w śmietanie - półmisek 8 porcji
75.00
śledź w świeżych ziołach w sezoie - półmisek 8 porcji
75.00
śledź z suszonymi grzybami - półmisek 8 porcji
75.00
śledź z dynią na słodko, curry i musztardą francuską - półmisek 8 porcji
80.00
ryba w sosie słodko-kwaśnym - półmisek 8 porcji
75.00
ryba w papierze ryżowym z salsą egzotyczną - półmisek 8 porcji
80.00
carpaccio z kaczki na mixie sałat z musem z mango z małżami - półmisek 8 porcji
80.00
carpaccio z buraka na mixsie sałat z serem pleśniowym i sosem winnym - półmisek 8 porcji
70.00
roladki z łososia wędzonego z twarożkiem na kiełkach z mulami - półmisek 8 porcji
80.00
roladki z ciasta francuskiego z salami i gorgonzolą z konfiturą z czerwonej cebuli - półmisek 8 porcji
70.00
roladki z ciasta francuskiego ze świeżym łososiem porem i lazurem - półmisek 8 porcji
80.00
rostbef z konfiturą z czerwonej cebuli na sałatach z shimeji - półmisek 8 porcji
100.00
roladki z ciasta francuskiego szakszuką - półmisek 8 porcji
75.00
mini tatar wołowy - półmisek 6 porcji
150.00
SUSHI z łososiem i dodatkami - półmisek 12 porcji
75.00
pieczywo mieszane
5.00
kawa, herbata dilmah, dodatki
7.00
pieczeń mięsna swojska, sos musztardowo-miodowy, pikle - półmisek 8 porcji
75.00
Sałatki
sałatka grecka - półmisek 8porcji
75.00
sałata lodowa z kurczakiem, orzechami i pieczarkami smażonymi - półmisek 8porcji
75.00
mix sałat z filetem wędzonym, żurawina, ser pleśniowy, pestki dyni - półmisek 8porcji
75.00
sałatka ziemniaczana, boczek lub ryba wędzona, jajko,szczypior - półmisek 8porcji
75.00
sałatka z makaronem chińskim prażonym i kurczakiem - półmisek 8porcji
75.00
sałatka z tortellini (tortellini,szynka,pieczarka,ogórek,pietruszka, sos śmietanowy) - półmisek 8porcji
75.00
sałatka cezar (rzymska, boczek, parmezan, grzanki, czerwona cebula, ogórek) półmisek 8porcji
80.00
sałata lodowa z szynką i żółtym serem - półmisek 8porcji
75.00
bulgur ze świeżym szpinakiem,suszony pomidor,feta,pestki - półmisek 8porcji
75.00
sałatka z penne, salami, suszony pomidor,feta,rucola - półmisek 8porcji
75.00
mix sałat z ciecieżycą, grillowane warzywa, chipsy z boczku, ser pleśniowy - półmisek 8porcji
75.00
mix sałat, szarpana wieprzowina, konfitura z czerwonej cebuli, pomidorki, chrust z ziemniaka - półmisek 8porcji
80.00
sałatka z gruszką, camembertem, kurczakiem, karmelizowanym słonecznikiem półmisek 8porcji
80.00
Zupy
rosół tradycyjny z makaronem
17.00
rosół tradycyjny z kołdunami
20.00
bulion drobiowo wołowy(shimeji,kiełki dasoli mung, tortellini)
22.00
barszcz czerwony z kołdunami
18.00
forszmak
18.00
gulaszowa
20.00
żur tradycyjny z kiełbasą i jajkiem
20.00
kapuśniak tradycyjny zabielany ze skwarkami
17.00
krem z białych warzyw, oliwa szpinakowa, jarmuż, chrust z warzyw
20.00
zupa biała, kurczak, cukinia, papryka, mleczko kokosowe, chilli, kulka ryżu
20.00
grochówka staropolska
17.00
tajska z kurczakiem i krewetkami
25.00
zupa biała korzenna z wakame (grzyby, seler, pietruszka, masło, kurczak, boczek, śmietanka, chilli)
23.00
bulion z kaczki(peczone warzywa,jarmuż, kulki mięsne)
22.00
barszcz czerwony czysty
12.00
strogonow
18.00
ognista (mięso mielone, pomidory, papryka, fasola)
18.00
solianka (mięso,ogórek kiszony, kapary, oliwki, cebula, pomidory)
20.00
kwaśnica z żeberkiem i pieczonym ziemniakiem
20.00
cebulowa z karmelem, raviolini
20.00
krem z pomidorów i papryki z mulami lub innymi dodatkami
25.00
flaki
20.00
tradycyjna zalewajka kielecka ze skwarkami i kwaśną śmietana z chipsem z boczku
17.00
z karpia w towarzywstwie śmietaniki, pomidorków, cukini, warzyw korzennych
23.00
+ OPCJA PODANIA ZUPY W CHLEBKU + 10.00
Dania obiadowe
kotlet schabowy tradycyjny
18.00
schabowy tradycyjny z kością ok 250g
25.00
mielony tradycyjny
15.00
Polski Hamburger (mielony na placku ziemniaczanym z mozzarellą, chips z boczku, kiszony, sos tatarski)
35.00
polędwiczka sous vide
20.00
żeberko w piwie karmelizowane miodem
20.00
policzki wieprzowe w plastrach boczku i cieście francuskim w sosie własnym
25.00
filet pieczony z parą cały
18.00
nuggetsy
15.00
kurczak orientalny z kostką
20.00
de volaille (ser, pieczarki, szynka, feta, szczypior)
20.00
filet nadziewany camembertem w sosie wiśniowym na czerwonym winie
20.00
udko z kaczki wolno pieczone
25.00
dorsz panierowany
20.00
dorsz z pudrem orzechowym z musem z rucoli
20.00
dorsz pod pierzynką serową z pomidorami suszonymi
20.00
pstrąg z patelni
37.00
udziec wołowy duszony w warzywach
25.00
zraz wołowy (kiszony,boczek,musztarda)
25.00
zawijaniec wiejski(schab, bekon,grzyby,masło,kapusta kiszona)
20.00
stek z cebulką
15.00
kotlet grecki(schab,pesto,pomidor,feta)
20.00
karczek wolno pieczony w sosie grzybowym
20.00
porcja wieprzowiny słodko ostra z sosem sojowym
20.00
filet z piersi kurczaka panierowany
18.00
filet pieczony pod pierzynką serową z dodatkami
18.00
roladka piec (szynka, mozzarella, szpinak, szczypiorek, warzywa, pomidor suszony)
20.00
de volaille tradycyjny
18.00
pierś z kaczki z wiśniami
25.00
sznycel (ser wędzony i żurawina, pomidor suszony i ser kozi)
20.00
paka z kurczaka (kurczak panierowany, warzywa grillowane)
30.00
dorsz pieczony
20.00
dorsz pieczony w towarzystwie(pomidorki,szpinak,cukinia, czosnek,śmietanka)
20.00
filet z karpia w śmietanie
30.00
łosoś z pieca
30.00
bitki wołowe
25.00
Gotowe zestawy obiadowe
filet z kurczaka pieczony z camembertem, raviolini w pesto, sos owocowy na czerwonym winie, kiełki
35.00
karczek wolno pieczony w sosie grzybowym, ziemniaczki w mundurkach, groszek cukrowy, groszek czepny, brokuł
35.00
polędwiczka wolno pieczona, tagiatella warzywna, mini arancini, oliwa szpinakowa
40.00
Policzki, sos z pieczonych warzyw, purre z batata, groszek zielony, groszek cukrowy Cebulka piklowana, nasiona soi
45.00
Ryba mahi mahi, makarąn z mątwy, wakame, teriaki, shimeji piklowane limonka, jabuszka kaparowe
40.00
filet duszony w maśle, mus z rucoli, purre z kukurydzy, gołąbek z bulgurem, marchewka karmelizowana
40.00
18-stka tortilla zapiekana z warzywami,kurczakiem i mozzarellą + sałatka
30.00
Duszona porcja wieprzowiny, słodkie chilli, duszone warzywa, mini ziemniaki opiekane, jarmuż smażony, tagiatella z kiszonego ogórka
40.00
Dodatki skrobiowe i warzywne
ziemniaki gotowane
8.00
purre ziemniaczane
8.00
purre z batata i marchwi
9.00
ziemniaki opiekane
9.00
ziemniak pieczony w foli z masłem ziołowym i czosnkiem
9.00
gratina - zapiekanka ziemniaczana z batatami
10.00
placki gryczane
9.00
kopytka tradycyjne lub z pesto
9.00
ziemniaki z okrasą śmietanową
9.00
jeżyki ziemniaczane
9.00
kus kus
8.00
arancini (kulki ryżowe smażone nadziewane lub bez)
9.00
pęczakotto z botwinki
9.00
risotto (z grzybami, suszonymi pomidorami, pietruszką itp.)
9.00
czarna soczewica z nasionami soi
9.00
surówka z czerwonej kapusty
8.00
surówka z pekinki (wielowrzywna)
8.00
sałata ze śmietaną (w sezonie)
8.00
mix sałat z pomidorkami koktjlowymi
9.00
pikle
9.00
burak chioggia żółty, kiełki soi marynowane i blanszowane
9.00
szpinak z mozzarellą - na ciepło
9.00
warzywa gotowane - na ciepło
9.00
tagiatella z warzyw na maśle i białym winie - na ciepło
9.00
cukinia zapiekana faszerowana serami - na ciepło
9.00
romanesco na maśle z sezamem - na ciepło
9.00
purre z białych warzyw
9.00
frytki
9.00
ziemniaki w mundurkach opiekane
9.00
ziemniaki fioletowe
10.00
placki ziemniaczane tradycyjne
9.00
kluski śląskie
8.00
kluski francuskie
9.00
mini ziemniaki karmelizowane w maśle
9.00
chipsy ziemniaczane
8.00
ryż dziki
9.00
pęczak na winie z grzybami
9.00
fuczki (placki z ciasta naleśnikowego z kapustą kiszoną, bieszczady)
9.00
sałatka ziemniaczana na zimno
9.00
surówka z kapusty tradycyjna
8.00
surówka zielone warzywa
8.00
surówka z pora
8.00
sałata z oliwą (w sezonie)
8.00
pomidorki cherry palone z groszkiem i chrustem
9.00
warzywa palone (pomidorki, brukselka, papryka, groszek zielony)
8.00
kapusta zasmażana z czosnkiem - na ciepło
9.00
świeże listki szpinaku na maśle z serem gorgonzola - na ciepło
9.00
warzywa grillowane - na ciepło
9.00
szparagi (w sezonie) - na ciepło
9.00
assiette z groszku zielonego - na ciepło
9.00
warzywa korzenne karmelizowane - na ciepło
9.00
Pozostałe dania i dodatki
pierogi (mięsne, ruskie, ziołowo-czosnkowe, z kapustą)
3.50 / szt
pierogi (mięsne z kurkami, z łososiem i szpinakiem, gyros, ruskie z serem wędzonym, z kaczką)
5.00 / szt
czebureki z różnym nadzieniem (szakszuka, pizza, mięso, szpinak, boczek)
15.00
pielmienie
5.00 / szt
bigos prawdziwy staropolski z dużą ilością mięsa
9.00 /100g
pierogi w cieście filo z różnymi farszami i sosami
4.00 / szt
szparagi w beszamelu z szynką i mozzarellą - w sezonie
20.00/300g
NOGA (udziec wieprzowy z kością cały pieczony)
55.00/kg
cała kaczka z dodatkami
15.00/100g
pierogi zielone, w soku z buraczka, curry z musami (farsze do wyboru)
5.00
tacos z różnym nadzieniem (pizza, mięso, wege z serem)
10.00
paszteciki w naleśniku lub cieście francuskim (mięsne, z kapustą, grzybami)
6.00 / szt
świeżonka
9.00 /100g
papryka faszerowana (bekon, pieczarki śmietanka-kurczak, szpinak)
15.00
kurczak cały bez kości faszerowany
60.00/kg
mega szaszłyk + sosy
9.00 /100g
koryto cena za 1 osobę 250g mięsa na osobę plus dodatki
33.00
Torty
TORTY naturalne na każdą okazję!!! (masy śmietanowe z mascarpone + masy ze świeżych owoców) - różnego rodzaju dekoracje na życzenie klienta
od 200.00
Ciasta i desery
beza Pawlowej
150.00
ciasta domowe
50.00/kg
desery z zamszem jadalnym
17.00
pucharek lodowy z owocami i dodatkami w waflu
22.00
mufinki
8.00
lizaki bezowe
7.00
nowoczesne desery w fingerfood
15.00
nowoczesne desery glazurowane
17.00
donaty
8.00
cake pops
7.00
Koryta
Inne
kompletna zastawa stołowa 1/os
8.00
obrusy 1szt
25.00
warnik 25l
100.00
kompleksową obsługę imprez okolicznościowych
stół cateringowy składany 180x75
30.00
fontanna do czekolady 5 poziomowa + 2 kg czekolady gotowej
350.00
dowieziemy zamówiony catering we wskazane miejsce oraz je zaserwujemy gościom