Strona główna
O nas
Menu
Oferta
Galeria
Kontakt
Oferta
Przekąski zimne
Sałatki
Zupy
Dania obiadowe
Gotowe zestawy obiadowe
Dodatki skrobiowe i warzywne
Pozostałe dania i dodatki
Torty
Ciasta i desery
Koryta
Inne
Przekąski zimne
tortilla roladki (z szynką, kurczakiem, łososiem, wegetariańskie)
6.00
tartinki (małe kanapeczki faszerowane różnymi składnikami)
7.00
cadzyki na bagietce z dodatkami
7.00
mini szaszłyki
8.00
mini pizza różne rodzaje
7.00
mozaika mięsna na sosie cheddar
8.00
pasztet tradycyjny z wiśniami w winie
8.00
karczek pieczony z konfiturą z czarnej pożeczki
8.00
galantynki glazurowane z piklami
8.00
rolada z golonki
8.00
pasty rybne z dodatkami z grzankami lub gratina batatową
9.00
galareta wieprzowa
8.00
śledź z cebulą
8.00
śledź po kaszubsku
8.00
śledź z ananasem
8.00
śledź z suszonymi grzybami
8.00
śledź z dynią na słodko, curry i musztardą francuską
8.00
śledź łososiowy, piklowana cabulka,glony,mule,słodkie chilli
10.00
rafaello rybne po japońsku
9.00
ryba w papierze ryżowym z salsą egzotyczną
10.00
carpaccio z kaczki na mixie sałat z musem
10.00
carpaccio z buraka na mixsie sałat z serem pleśniowym i sosem winnym
7.00
roladki z łososia wędzonego z twarożkiem na kiełkach z paloną cytryną
12.00
roladki z ciasta francuskiego z salami i gorgonzolą
8.00
roladki z ciasta francuskiego ze świeżym łososiem porem i lazurem
10.00
rostbef z konfiturą z czerwonej cebuli na sałatach z shimeji
12.00
roladki z ciasta francuskiego szakszuką
8.00
mini tatar wołowy
28.00
SUSHI
5.00
pieczywo mieszane
5.00
kawa, herbata dilmah, dodatki
5.00
tartaletki WEGE z chutney warzywnym i świeżymi warzywami
8.00
babeczki z chutney z pomidorów z pomidorkami świeżymi
8.00
mini hamburgery(z mięsem, wegetariańskie)
8.00
nugetsy z sosami
6.00
mus z surimi z zamszem, grzanki, mini pikle, krewetka
8.00
schab po warszawsku faszerowany pastą jajeczno-chrzanową
8.00
polędwiczka wolno pieczona z sosem z żurawiny,rucolą,serem briee,chrust
8.00
roladki z szynki glazurowane z dodatkami
8.00
pasta z boczku wędzonego a'la tatar z mini piklami
8.00
gołąbki w liściach sezonowych z teriaki
8.00
tatar śledziowy na grzance
7.00
śledź w śmietanie
8.00
śledź w ziołach
8.00
śledź z suszonym pomidorem i kaparami
8.00
śledź na sałatce z pora i mandarynek
8.00
śledź z glonami z ogórka, sezamem,oliwą i majonezem wędzonym
9.00
ryba w sosie słodko-kwaśnym
9.00
roladki z surimi z mulami
9.00
krewetka w panko w konfiturze mango-marakuja
10zł
carpachio ze świeżego łososia z kaparami, naczosami, rucola, parmezanem
12.00
wątróbki drobiowe na słodko na mixsie sałat
9.00
roladki z cukini, ser feta, suszony pomidor,szynka suszona,oliwka
6.00
roladki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i kurczakiem
8.00
roladki z ciasta francuskiego ze świeżym łososiem i krewetkami
10.00
roladki z ciasta francuskiego greckie
8.00
orientalne kurczaki w słodkim chilli z dodatkami
8.00
mini tatar z łososia
30.00
SUSHI owocowe!!!
4.00
napoje z grupy coca cola 1l/os
12.00
galantynki glazurowane z sosem sojowym i sezamem
8.00zł
Sałatki
sałatka grecka
9.00
sałata lodowa z kurczakiem i orzechami
9.00
mix sałat z filetem wędzonym i żurawiną
9.00
sałatka ziemniaczana, boczek lub ryba wędzona, jajko,szczypior
9.00
sałatka z makaronem chińskim prażonym i kurczakiem
9.00
sałatka z tortellini(wegetariańskie, szynka, kurczak)
9.00
sałatka na mixsie sałat z eghzotycznymi owocami i piersią z kaczki
13.00
sałatka z gruszką, camembertem, kurczakiem, karmelizowanym słonecznikiem
10.00
sałata lodowa z szynką i żółtym serem
9.00
bulgur ze świeżym szpinakiem,suszony pomidor,feta,pestki
9.00
sałatka z penne, salami, suszony pomidor,feta,rucola
9.00
mix sałat z ciecieżycą, grillowane warzywa, chipsy z boczku, ser pleśniowy
9.00
sałatka z szarpaną wieprzowiną, sałatami, i vinegretem z musztardy francuskiej
10.00
sałatka cezar
10.00
Zupy
rosół tradycyjny z makaronem
15.00
rosół tradycyjny z kołdunami
17.00
bulion drobiowo wołowy(shimeji, mung, mini pielmienie)
18.00
barszcz czerwony z kołdunami
15.00
forszmak
17.00
gulaszowa
16.00
solianka (mięso,ogórek kiszony, kapary, oliwki, cebula, pomidory)
17.00
kwaśnica z żeberkiem i pieczonym ziemniakiem
20.00
cebulowa z karmelem, raviolini
17.00
krem z pomidorów i papryki z mulami lub krewetkami
25.00
zupa biała, kurczak, cukinia, papryka, mleczko kokosowe, chilli, kulka ryżu
20.00
grochówka staropolska
15.00
tajska z kurczakiem i krewetkami
20.00
zupa biała korzenna z wakame (grzyby, seler, pietruszka, masło, kurczak, boczek, śmietanka, chilli)
18.00
bulion z kaczki(peczone warzywa,jarmuż, von ton lub kulki mięsne)
18.00
barszcz czerwony czysty
12.00
strogonow
17.00
ognista (mięso mielone, pomidory, papryka, fasola)
16.00
prowansalska z dorsza
18.00
żur tradycyjny
17.00
kapuśniak tradycyjny zabielany ze skwarkami
15.00
krem (brokuł, białe warzywa, por, pomidory, papryka, marchew + dodatki)
18.00
krem z pomidorów z bazylią, mozzarellą i pestkami
20.00
flaki
18.00
tradycyjna zalewajka kielecka ze skwarkami i kwaśną śmietana z chipsem z boczku
15.00
z karpia w towarzywstwie śmietaniki, pomidorków, cukini, warzyw korzennych
18.00
+ OPCJA PODANIA ZUPY W CHLEBKU + 9ZŁ
Dania obiadowe
kotlet schabowy tradycyjny
15.00
schabowy tradycyjny z kością ok 250g
20.00
mielony tradycyjny
10.00
Polski Hamburger (mielony na placku ziem. z mozzarellą, chips z boczku, kiszony, sos tatarski)
30.00
polędwiczka pieczona tradycyjnie
15.00
żeberko w piwie karmelizowane miodem
17.00
policzki wieprzowe w plastrach boczku i cieście francuskim w sosie własnym
25.00
filet pieczony z parą cały
15.00
nuggetsy
15.00
roladka piec (szynka, mozzarella, szpinak, szczypiorek, warzywa, pomidor suszony)
15.00
de volaille tradycyjny
15.00
pierś z kaczki z wiśniami
25.00
sznycel (ser wędzony i żurawina, pomidor suszony i ser kozi)
15.00
pierś z kaczki pieczona na słodko
25.00
dorsz panierowany
17.00
dorsz z pudrem orzechowym z musem z rucoli
16.00
dorsz pod pierzynką serową z pomidorami suszonymi
18.00
pstrąg z patelni
37.00
udziec wołowy duszony w warzywach
25.00
zraz wołowy (kiszony,boczek,musztarda)
25.00
zawijaniec wiejski(schab, bekon,grzyby,masło,kapusta kiszona)
15.00
stek z cebulką
12.00
kotlet grecki(schab,pesto,pomidor,feta)
15.00
karczek pieczony tradycyjnie
13.00
porcja wieprzowiny słodko ostra z sosem sojowym
15.00
filet z piersi kurczaka panierowany
15.00
filet pieczony pod pierzynką serową z dodatkami
15.00
udko z kurczaka faszerowane a'la kaczka
15.00
kurczak orientalny z kostką
15.00
do volaille (ser, pieczarki, szynka, feta, szczypior)
16.00
filet nadziewany camembertem
18.00
udko z kaczki wolno pieczone
20.00
paka z kurczaka (kurczak panierowany, warzywa grillowane)
25.00
dorsz pieczony
15.00
dorsz pieczony w towarzystwie(pomidorki,szpinak,cukinia, czosnek,śmietanka)
20.00
filet z karpia w śmietanie
25.00
łosoś z pieca
30.00
bitki wołowe
25.00
poliki wołowe w sosie własnym
35.00
Gotowe zestawy obiadowe
filet z kurczaka pieczony z camembertem, raviolini w pesto, sos owocowy na czerwonym winie, kiełki
35.00
karczek wolno pieczony w sosie grzybowym, ziemniaczki w mundurkach, groszek cukrowy, groszek czepny, brokuł
35.00
filet duszony w maśle, mus z rucoli, purre z kukurydzy, gołąbek z bulgurem, marchewka karmelizowana
35.00
18-stka tortilla zapiekana z warzywami,kurczakiem i mozzarellą + sałatka
25.00
Duszona porcja wieprzowiny, słodkie chilli, duszone warzywa, mini ziemniaki opiekane, jarmuż smażony, tagiatella z kiszonego ogórka
35.00
filet w teriaki, purre z orzechami, piklowana cebulka, smażony pack choi, smażone jabłko
35.00
polędwiczka wolno pieczona, tagiatella warzywna, mini arancini, oliwa szpinakowa
35.00
Policzki, sos z pieczonych warzyw, purre z batata, groszek zielony, groszek cukrowy Cebulka piklowana, nasiona soi
40.00
Ryba mahi mahi, makarąn z mątwy, wakame, teriaki, shimeji piklowane limonka, jabuszka kaparowe
40.00
Dodatki skrobiowe i warzywne
ziemniaki gotowane
8.00
purre ziemniaczane
8.00
purre z batata i marchwi
9.00
ziemniaki opiekane
8.00
ziemniak pieczony w foli z masłem ziołowym i czosnkiem
9.00
gratina - zapiekanka ziemniaczana z batatami
10.00
placki warzywne
8.00
kluski śląskie
8.00
kluski francuskie
8.00
mini ziemniaki karmelizowane w maśle
8.00
chipsy ziemniaczane
8.00
bulgur
8.00
arancini (kulki ryżowe smażone nadziewane lub bez)
9.00
pęczakotto z botwinki
9.00
risotto (z grzybami, suszonymi pomidorami, pietruszką itp.)
9.00
czarna soczewica z nasionami soi
9.00
surówka z czerwonej kapusty
8.00
surówka z pekinki (wielowrzywna)
8.00
sałata ze śmietaną (w sezonie)
8.00
pomidory (w sezonie)
8.00
mix sałat z pomidorkami koktjlowymi
9.00
pikle
9.00
owoce w sosie do mięsa
9.00
kapusta zasmażana z czosnkiem - na ciepło
9.00
świeże listki szpinaku na maśle z serem gorgonzola - na ciepło
9.00
warzywa grillowane - na ciepło
9.00
szparagi (w sezonie) - na ciepło
9.00
assiette z groszku zielonego - na ciepło
9.00
warzywa korzenne karmelizowane - na ciepło
9.00
purre z białych warzyw
9.00
frytki
9.00
ziemniaki w mundurkach opiekane
8.00
ziemniaki fioletowe
10.00
placki ziemniaczane tradycyjne
8.00
placki gryczane
8.00
kopytka tradycyjne lub z pesto
8.00
ziemniaki z okrasą śmietanową
8.00
jeżyki ziemniaczane
8.00
kus kus
8.00
ryż dziki
8.00
pęczak na winie z grzybami
9.00
fuczki (placki z ciasta naleśnikowego z kapustą kiszoną, bieszczady)
9.00
sałatka ziemniaczana na zimno
9.00
surówka z kapusty tradycyjna
8.00
surówka zielone warzywa
8.00
surówka z pora
8.00
sałata z oliwą (w sezonie)
8.00
ogórki (w sezonie)
8.00
pomidorki cherry palone z groszkiem i chrustem
9.00
warzywa palone (pomidorki, brukselka, papryka, groszek zielony)
8.00
burak chioggia żółty, kiełki soi marynowane i blanszowane
9.00
szpinak z mozzarellą - na ciepło
9.00
warzywa gotowane - na ciepło
9.00
tagiatella z warzyw na maśle i białym winie - na ciepło
9.00
cukinia zapiekana faszerowana serami - na ciepło
9.00
romanesco na maśle z sezamem - na ciepło
9.00
Pozostałe dania i dodatki
pierogi (mięsne, ruskie, ziołowo-czosnkowe, z kapustą)
3.50 / szt
pierogi (mięsne z kurkami, z łososiem i szpinakiem, gyros, ruskie z serem wędzonym, z kaczką)
5.00 / szt
czebureki z różnym nadzieniem (szakszuka, pizza, mięso, szpinak, boczek)
10.00
pielmienie
4.00 / szt
bigos prawdziwy staropolski z dużą ilością mięsa
9.00 /100g
pierogi w cieście filo z różnymi farszami i sosami
4.00 / szt
szparagi w beszamelu z szynką i mozzarellą
20.00/300g
NOGA (udziec wieprzowy z kością cały pieczony)
50.00/kg
cała kaczka z dodatkami
15.00/100g
pierogi zielone, w soku z buraczka, curry z musami (farsze do wyboru)
4.50
tacos z różnym nadzieniem (pizza, mięso, wege z serem)
10.00
paszteciki w naleśniku lub cieście francuskim (mięsne, z kapustą, grzybami)
4.00 / szt
świeżonka
9.00 /100g
papryka faszerowana (bekon, pieczarki śmietanka-kurczak, szpinak)
15.00
kurczak cały bez kości faszerowany
60.00/kg
mega szaszłyk + sosy
9.00 /100g
koryto cena za 1 osobę 200g mięsa na osobę plus dodatki
30.00
Torty
TORTY naturalne na każdą okazję!!! (masy śmietanowe z mascarpone + masy ze świeżych owoców) - różnego rodzaju dekoracje na życzenie klienta
od 180.00
Ciasta i desery
beza Pawlowej
150.00
ciasta domowe
45.00/kg
desery z zamszem jadalnym
15.00
pucharek lodowy z owocami i dodatkami w waflu
20.00
mufinki
8.00
lizaki bezowe
7.00
nowoczesne desery w fingerfood
od 10.00
nowoczesne desery glazurowane
15.00
donaty
8.00
cake pops
7.00
Koryta
Inne
kompletna zastawa stołowa 1/os
8.00
obrusy 1szt
25.00
warnik 25l
100.00
kompleksową obsługę imprez okolicznościowych
stół biesiadny z ławkami 200x80-1kpl
50.00
fontanna do czekolady 5 poziomowa + 2 kg czekolady gotowej
350.00
dowieziemy zamówiony catering we wskazane miejsce oraz je zaserwujemy gościom
Pełna oferta menu do pobrania
Pobierz MENU w pliku PDF